Over Vhendee

Vhendée is ontstaan uit passie voor mooie, luxe en duurzame materialen en houtsoorten. Wij werken graag met authentieke materialen gecombineerd met exclusieve nieuwe producten. Denk aan Belgisch hardsteen, lederen look, edel fineer, epoxy, robuust inlands eiken en luxe apparatuur zoals een Boretti fornuis.

De meeste opdrachtgevers komen met een ontwerp of een voorbeeld naar ons toe, daarbij denken wij graag mee. Wij geven advies in materiaalgebruik en informeren u over de nieuwste technieken en woontrends. Heeft u speciale wensen? Al het maatwerk is mogelijk, dit geldt tevens voor materialen als producten. Onze meubels, keukens en accessoires worden in eigen atelier vervaardigd en met de grootste mogelijke zorg behandeld en tot in de perfectie uitgevoerd.
Ook voor complete projectrealisaties bent u bij Vhendée aan het juiste adres. Indien gewenst werken wij samen met de beste stylisten voor een uniek eindresultaat! Interieurarchitect of designer? Wij werken tevens in opdracht, vraag gerust naar referenties.
Erwin heeft jarenlange werkervaring in de bouwsector, dit resulteert in allround kennis en vakmanschap in de breedste zin van het woord. Van design complete verbouw tot een met passie op maat gemaakt product. Erwin richt zich op marketing en de commerciële kant. Zijn gevoel voor esthetiek en sferen zijn een aanvulling binnen elk interieur.

Schroom niet om te vragen, wij staan u graag te woord.

Vriendelijke groet,
Erwin van het Ende

Projecten

Ook voor complete projectrealisaties bent u bij Vhendée aan het juiste adres. Indien gewenst werken wij samen met de beste stylisten voor een uniek eindresultaat!

Interieurarchitect of designer?
Wij werken tevens in opdracht, vraag gerust naar referenties.