Onze werkwijze

Onze werkwijze

Elk project is uniek en persoonlijk. Het is voor ons van groot belang dat er een goede communicatie is. Om deze reden volgen wij de volgende belangrijke stappen:

Inventarisatie afspraak:

Tijdens dit gesprek inventariseren wij alle wensen, ideeën, oplossingen en mogelijkheden en spreken deze door. Dit gesprek zal plaatsvinden bij u thuis of indien zakelijk op locatie.

Calculatie:

Met de verzamelde gegevens gaan wij natuurlijk meteen aan de slag. Wij nemen contact op met onze trouwe partners en leveranciers om daarna te calculeren en u op korte termijn een prijs te kunnen geven.

Doornemen van de calculatie:

De calculatie nemen wij persoonlijk met u door, dit om eventuele vragen te kunnen beantwoorden en om te bekijken of het voorstel voldoet aan uw eisen.

Na goedkeuring van de offerte zullen we de details gaan doornemen en bespreken we wanneer er wordt gestart en opgeleverd.

Goede communicatie

Vhendée staat voor haar exclusieve, duurzame en betrouwbare producten, dat betekent dat wij graag de vinger aan de pols houden zodat de realisatie van uw droomproject in goede banen verloopt. Nauw en goed contact met onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel.