Exclusief, ambachtelijk maatwerk:
keukens by Vhendée

Graag nemen wij u mee op reis in de bijzondere wereld van een handgemaakte maatwerk keuken van Vhendée. Een Vhendée keuken staat voor exclusiviteit, dat betekent dat wij met veel kennis en zorg de beste en meest bijzondere bouwmaterialen, houtsoorten en nieuwste technieken voor uw samenstellen. Wij informeren u graag over diverse mogelijkheden, denk aan een mooi werkblad van Belgisch natuursteen of een betonnen werkblad voor een stoere look.

Aangezien wij onze leveranciers met grote zorg selecteren hebben wij de mogelijkheid en de toegang tot bijzondere bouwmaterialen, zoals oude houten of stenen troggen uit Frankrijk, authentiek meubelbeslag, wasbakken, kranen en meer.

– LANDELIJKE KEUKENS – MODERNE KEUKENS – WOONKEUKENS – NOSTALGISCHE KEUKENS – BELGISCH NATUURSTEEN – BETONNEN AANRECHTBLADEN – IERS HARDSTEEN – UITSTRALING – EIKENHOUT- KOOKEILAND – ZWART WITTE SPOELBAK – OP MAAT GEMAAKT – AMBACHTELIJKE KEUKENS – RUSTIEKE KEUKENS –

Belgisch natuursteen:
Belgisch Hardsteen is een bijzondere steensoort die wij bij Vhendée aanbieden. Het is een kalkzandsteen die ook wel Blauwsteen of Arduin wordt genoemd door de blauwgrijze kleur die de steen heeft. De steensoort laat zich kenmerken doordat het relatief veel fossielen en kleine skeletten van zeedieren, miljoenen jaren oud. Het gesteente is hierdoor één grote archeologisch wonder waarbij de gestorven diertjes samen met calciet een zeer harde steensoort hebben gevormd. Belgisch Hardsteen komt vrijwel alleen maar voor in de Belgische Ardennen en het wordt hier gewonnen in ecologisch verantwoorde steengroeven. De mogelijkheden voor het gebruik van Belgisch Hardsteen zijn eindeloos:

Betonnen aanrechtblad:
Een betonnen werkblad is mooi en stijlvol. Met een betonnen werkblad zorg je dus voor een eigentijdse én eigenwijze look in de keuken. Omdat beton gegoten wordt, zijn de mogelijkheden in principe eindeloos. Zo kun je bijvoorbeeld de vorm naar eigen inzicht invullen en kiezen voor een geïntegreerde spoelbak.

Projecten

Ook voor complete projectrealisaties bent u bij Vhendée aan het juiste adres. Indien gewenst werken wij samen met de beste stylisten voor een uniek eindresultaat!

Interieurarchitect of designer?
Wij werken tevens in opdracht, vraag gerust naar referenties.